Wat wij bieden

Dit kun je van ons verwachten

"Zet je in voor wat je écht belangrijk vindt. En je hersenen zullen er steeds beter in worden. Je hoeft niet slechts gebruiker te zijn van je hersenen,
maar je kunt ook de architect zijn. Je hoeft geen speelbal te zijn van de krachten om je heen, je kunt ook spelleider worden."

Ontspanning

Begin op het eiland eventjes helemaal opnieuw. We leren elkaar beter begrijpen en we streven naar een duidelijke en prettige communicatie. Je op je gemak voelen bij elkaar is hierbij de basis. 

Je zult hier een heerlijke tijd hebben. Ontbijten op het terras of onder de appelboom. Varen met het bootje tussen de waterlelies. Lekker uitwaaien tijdens het vissen, culinair eten, of bubbelen in de spa. Alles is mogelijk.

Diepgang

Je leert hoe krachtig je brein is. Hoe je brein je stemming en gedrag bepaalt. Hoe dit ontwikkeling en succes in de weg kan staan. En hoe je de taal van jouw brein kunt gebruiken om doelen te stellen en deze altijd te realiseren. 

Geluk en succes zijn elkaars beste vrienden. Vaak zijn we te druk met doen wat er gedaan moet worden. Creativiteit en flexibiliteit gaan hierbij verloren, terwijl die zo nodig zijn om succesvol samen te werken en passie te hebben voor het werk dat je doet. 

Wij maken samen met jou een programma op maat. Tijdens een intake-gesprek bepalen we samen de accenten en het doel van jullie eilandbezoek. Zullen we elkaar binnenkort ontmoeten?


 

Gratis masterclass - kickstart your successmindset

 

Wil jij ook een successmindset en maximaal rendement uit je team?
Geheel kosteloos bieden wij je aan om een successmindset te creëren. We maken je teamdoelen scherper. We onderzoeken de hindernissen die jou tegenhouden. De hulpbronnen die je hebt om succesvol te zijn, maken we krachtiger. Meld je aan voor de masterclass: kickstart your successmindset! 

 

Ja, ik meld me aan!


Dit zeggen onze klanten

 

"Ik vond het een topdag. Jullie hebben ons fantastisch opgevangen. Zowel de dag zélf qua inhoud als de locatie. We hebben van een regenachtige dag buiten een hele mooie zonnige dag binnen gemaakt."


Raymond Hiddes, Director Accountancy en Advies Mazars


 

“Een geweldige locatie, waarbij wij als doelstelling hadden om als team nader tot elkaar te komen. De open en veilige sfeer zorgde voor een ontspannen en vertrouwde omgeving. Michel en Daisy doorgronden ons bedrijf snel en daardoor waren we ook snel aan de slag met de kern van de zaak.”


Martijn Boesveld, Commercieel Manager Omroep Gelderland Reclame


 
"Michel en Daisy hebben ons met Ketel24 in een dag terug naar de bron gebracht en veel energie & inzichten gegeven over onze onderlinge samenwerking en bedrijfsstrategie"

Amar Thomas, oprichter MakeSense Amsterdam

 

Ketel24 was voor ons:

"Ongedwongen en professionele begeleiding door Michel en Daisy"

"Door middel van je eigen karakter jezelf beter leren kennen"
"Met behulp van je team, je eigen krachten zien"
"Heerlijke locatie en tot in de puntjes verzorgd"
"De rust en de begeleiding zorgen voor een omgeving van vertrouwen"
"Disc methode een spiegel van jezelf"
"Weinig andere manieren zullen in 24 uur zo effectief zijn"


Bram de Wilde, Teammanager Sales Ikea Nederland


"Wij hebben genoten van de dag op Happy Island. Het was fijn, intiem en knus. Precies wat we nodig hadden. Dank voor alle goede zorgen en we komen zeker een keer terug!"


Geraldine Beker-Bouma, Head of Industry Facebook


 

"Wij hadden onze teamdag op Happy Island. Niet alleen de locatie, maar vooral de energie van deze plek komt als een verrassing. Net als Michel en Daisy trouwens: warm, open maar vooral onverwacht en nét even anders"

Sjuul van Pol, Head Of Communications at Aidsfonds / Soa Aids Nederland


 

"Om 10 uur ’s morgens stappen we wat onzeker aan boord bij Michel en Daisy. 24 uur later komen we als herboren en als team terug op het vaste land. Wat een top idee om op Happy Island een training te volgen! Het heeft al onze verwachtingen overtroffen. Wat een heerlijk frisse benadering in een ontspannen, gastvrije sfeer. We hebben naast heel veel plezier, zeer leerzame en toepasbare inzichten verkregen over communicatie. We hebben ons doel meer dan bereikt! Een geweldig effectieve vorm van leren en team builden. Dank voor jullie warmte en energie!"


Jeroen Flink, commercieel directeur Videma


 

“Het doel van het verblijf bij Happy Island was om elkaar beter te leren kennen, zowel door de DISC methode toe te passen als door ontspanning en gezelligheid. Dit doel is ruimschoots gehaald, en de warme en ongedwongen begeleiding van Michel en Daisy maakten dat mogelijk. Het is werkelijk een sprookjesachtige plek waar wij als team hebben mogen verblijven!”


Anko Omlo, directeur NETQ Healthcare bv