Voor wie

Wie ben jij?

Onze locatie Happy Island en de programma's zijn voor iedereen die op zoek is naar ontspanning, inzicht en verandering. Voor bedrijven, teams binnen zorginstellingen, teams van leerkrachten, vriendengroepen. We maken voor iedere groep een programma op maat.

Collega's

Wij helpen teams binnen bedrijven om effectiever en met plezier te werken. Vaak wordt dit belemmerd door minder goede communicatie, onduidelijke doelen, irritaties, of onrust. Onze programma's geven inzicht in gedrag en communicatie. En direct-toepasbare tools om te veranderen, te vernieuwen en te verbeteren. Denk je dat jouw team of bedrijf gebaat is bij deze inzichten en de tools? Neem dan contact met ons op.

Vrienden

Wij bieden vriendengroepen een programma waarin ontspanning en plezier centraal staan. Het verborgen eiland en de fascinerende omgeving geven bij aankomst al direct een heerlijk gevoel. Ons programma is uniek. Op een luchtige en ontspannen manier leer je de onbewuste kant van elkaar kennen. Dat is leuk spannend en geeft verdieping aan jullie vriendschap. Durf jij deze verdiepingsslag aan? Neem dan contact met ons op voor een kennismaking.

Open Inschrijving

Regelmatig organiseren wij een programma rondom een specifiek thema. Maximaal 8 personen kunnen daaraan deelnemen. Wil je op de hoogte blijven van deze thema's? Volg ons dan op Facebook of schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief!