Elkaars unieke taal begrijpen

Donderdag 20 september: Elkaars unieke taal begrijpen

Hoe zou je het vinden om met iedereen met wie je werkt een 'klik' te ervaren?  Om bij iedereen met wie je omgaat het gevoel te hebben dat je begrepen wordt. De ene persoon is druk waar de ander zich juist rustiger opstelt. De ene is rationeel en de ander hecht waarde aan zijn gevoel. Iedereen is uniek, hoe gaaf is dat! Met ons Happiness Programma 'Elkaars unieke ‘taal’ begrijpen' ga je succesvoller worden! Schrijf je nu in om je competenties als communicatie, creativiteit, aanpassingsvermogen, persoonlijke effectiviteit, sociaal gedrag en zelfontwikkeling te verbeteren.

Dit Happiness Programma vindt plaats op een verborgen eiland vlakbij Amsterdam. Het is een unieke locatie waar ontspannen, geïnspireerd raken en inzicht verkrijgen hand-in-hand gaan. De ultieme cocktail voor een mooie dag in jouw leven. Kom je ook?

Je wordt 's-ochtends om 10 uur verwacht. Wij pikken je op met een bootje en verblijven vervolgens op en rondom het eiland. Voor alles wordt gezorgd: koffie, thee, lunch en diner. 's-Avonds om 20 uur zetten we je weer af aan de kant. Je voelt je voldaan, ontspannen en gelukkig!


Dit Happiness Programma kost €349,-- per persoon, inclusief een gecertificeerd rapport met jouw persoonlijkheidsprofiel. Wij maken hierbij gebruik van de DISC methode. Het brengt de vaak complexe werkelijkheid van mensen en hun gedrag overzichtelijk en begrijpelijk in kaart. Waarom hebben sommige mensen bijvoorbeeld weerstand tegen veranderingen terwijl anderen het juist opzoeken? Waarom nemen bepaalde mensen altijd de leiding en volgen anderen liever? Of waarom zijn sommige mensen zo flexibel en hechten anderen aan procedures? DISC geeft inzicht in waarom we doen wat we doen. 

Je kunt je hieronder opgeven, maar als je eerst nog wat meer informatie wilt, kun je altijd contact opnemen. Wij kijken ernaar uit om jou te ontmoeten!


Ja, ik wil met iedereen een 'klik'

Na aanmelding ontvang je van ons een bevestiging, waarna jouw deelname definitief is. Onze leveringsvoorwaarden zijn van toepassing. Je vindt ze hier.