Jouw hart in de fik!

Donderdag 6 september: Jouw hart in de fik!

Zoveel mensen vragen zich af: Wat vind ik nou écht leuk? Waar ligt mijn passie? En kan ik daar geld mee verdienen, of moet ik het bij een hobby houden? En werk ik dan om m'n passie na te jagen, terwijl ik m'n werk eigenlijk niet helemaal geweldig vind? Tijdens het Happiness Programma "Jouw hart in de fik!" krijg je antwoord op al dit soort vragen. Je ontdekt waar jij écht energie van krijgt en hoe je jouw doelen zo kan stellen dat je ze ook succesvol realiseert. Het is zo bevrijdend om écht je passie te leven. Te doen wat jij leuk vindt.

Dit Happiness Programma vindt plaats op een verborgen eiland vlakbij Amsterdam. Het is een unieke locatie waar ontspannen, geïnspireerd raken en inzicht verkrijgen hand-in-hand gaan. De ultieme cocktail voor een mooie dag in jouw leven. Kom je ook?

Je wordt 's-ochtends om 10 uur verwacht. Wij pikken je op met een bootje en je verblijft vervolgens op en rondom het eiland. Voor alles wordt gezorgd: koffie, thee, lunch en diner. 's-Avonds om 20 uur zetten we je weer af aan de kant. Je voelt je voldaan, ontspannen en gelukkig!


Dit Happiness Programma kost €299,-- per persoon. Je kunt je hieronder opgeven, maar als je eerst nog wat meer informatie wilt, kun je altijd contact opnemen. Wij kijken ernaar uit om jou te ontmoeten!


Ja, ik wil weten waarvan mijn hart in de fik gaat!

Na aanmelding ontvang je van ons een bevestiging, waarna jouw deelname definitief is. Onze leveringsvoorwaarden zijn van toepassing. Je vindt ze hier.